Celebrating 4O Years in 2O2O

 

Boulder Aikikai's Aikido Summer Camp | Virtual Event

August 22 and 23

Ikeda Sensei + Hofmeister Sensei

We sincerely hope you can join us as we virtually celebrate this anniversary year. 

All students of Aikido, regardless of affiliation, are invited to join us for our 2020 Summer Camp.

PDF Flyer

Welcome

 

This year’s camp is both a virtual celebration of 40 years of Boulder Aikikai summer camps and a fundraiser to help financially support the dojo during the pandemic. Your participation and support are most welcome. Classes will be held on Zoom, the class link is just below, as well as links for the party. We look forward to seeing you.

Schedule (all times Colorado MDT)

Saturday, August 22

10:00 am    Welcomes, getting started, addressing tech issues

10:30 am    First morning class

11:25 am    10 minute break

11:35 am    Second class

12:30 pm    90 minute lunch break

2:00 pm      First afternoon class

2:55 pm      10 minute break

3:05 pm      Second class

4:00 pm      15 minute break

4:15 pm      Social hour

Sunday, August 23

10:30 am     First morning class

11:25 am     10 minute break

11:35 am     Second class

12:30 pm     Closing and thank you

12:40 pm     10 minute break

12:50 pm     Social “brunch” 

Contacting Us

E-mail: hotline@boulderaikikai.org

TIME ZONE EQUIVALENTS

 

10:30 am U.S. Mountain

9:30 am U.S. Pacific

12:30 pm U.S. Eastern

18:30 Central European Summer Time (CEST)

2424 30th Street Boulder, CO 80301 | (303) 444-7721

​© 2020 Boulder Aikikai, all rights reserved